Skrevet: 18.06.2013 22:44 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heisann! Ble desverre ikke noe innlegg i går, siden jeg ihvertfall, var ganske opptatt med morgenfjøs og kveldsfjøs. Karina var vel opptatt med pakking å rydding av internatet siden det faktisk nærmer seg skoleslutt og vi må flytte ut av internatene, så det har vært litt travle dager i det siste.

 

Men det som faktisk skjedde i går, var det at jeg stod opp kvart på 6 for å komme meg i morgenfjøset som begynner klokken 6. Der var vi fire andre jenter som jobbet til halv 8, da var jeg stresset siden vi skulle møte opp kvart over 8 ved bussen. Og jeg bruker sååå lang tid i dusjen, men denne gangen var jeg rask, wihoo! Jeg fikk også tid til å spise frokost, noe som er veldig viktig på morgenen.

 

Vi skulle faktisk til Rana plast og på traktormuseum.

Ved Rana plast lager dem båter, der fikk vi litt info og omvisning i hallene. På trakromuseumetet var det en mann (husker ikke hva han heter) som eide og drev museumet. Han har samlet på gamle traktorer ganske lenge, så han hadde minst 20 traktorer stående inne i to store garasjer! Jeg syntes det var kjempeartig å se og prøve å sitte på dem, haahaa!

 

Rana plast (Karina snek seg inn i bilde...)

 

Masse, masse traktorer!

 

Søte Karina digget denne traktoren.

 

Lille meg på den største traktoren i garasjen, hihi. Robert i bakgrunnen.

 

Noen av traktorene funket faktisk!

 

- Anniken0 kommentarer på "Utferd med klassen"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits